Main Article Content
Abstract
Keywords
Article Details
Authors who publish with this journal agree to the following terms:
- Authors retain copyright and grant the journal right of first publication with the work simultaneously licensed under a Creative Commons Attribution License that allows others to share the work with an acknowledgment of the work's authorship and initial publication in this journal.
- Authors are able to enter into separate, additional contractual arrangements for the non-exclusive distribution of the journal's published version of the work (e.g., post it to an institutional repository or publish it in a book), with an acknowledgment of its initial publication in this journal.
- Authors are permitted and encouraged to post their work online (e.g., in institutional repositories or on their website) prior to and during the submission process, as it can lead to productive exchanges, as well as earlier and greater citation of published work (See The Effect of Open Access).
References
- Darwis dan Sukara. 1999. IsolasiPurifikasi dan Karakterisasi Enzim. Bogor : IPB
- Dewita, Sri M. 2010. Identifikasi Bakteri Asam Laktat yang diisolasi dari Biskuit Blondo Yang Berpotensi Menghambat Bakteri Patogen. Padang: Universitas Andalas
- Hidayat, Habibi. 2011. Karakterisasi Molekuler BAL Dengan Gen 16S rRNA Penghasil ENzim Protease Yang berpotensi sebagai Probiotik Dari Fermentasi Markisa Kuning di Sumatera Barat. Padang: Universitas Andalas
- Mardiana, 2007. Uji Aktivitas Antibakteri Ekstrak Daun dan Biji Kecubung (Datura metel L) Terhadap Bakteri Escherichia coli dan Bacillus cereus. Bengkulu: UNIB
- Overlando, Redho dkk. 2013. Fermentasi Buah Markisa (Passiflora) menjadi Asam Sitrat. Palembang: Universitas Sriwijaya
- Surono, Ingrid S. 2004. Probiotik Susu Fermentasi Dan Kesehatan. Jakarta: PT. Tri Cipta Karya (TRICK)
References
Darwis dan Sukara. 1999. IsolasiPurifikasi dan Karakterisasi Enzim. Bogor : IPB
Dewita, Sri M. 2010. Identifikasi Bakteri Asam Laktat yang diisolasi dari Biskuit Blondo Yang Berpotensi Menghambat Bakteri Patogen. Padang: Universitas Andalas
Hidayat, Habibi. 2011. Karakterisasi Molekuler BAL Dengan Gen 16S rRNA Penghasil ENzim Protease Yang berpotensi sebagai Probiotik Dari Fermentasi Markisa Kuning di Sumatera Barat. Padang: Universitas Andalas
Mardiana, 2007. Uji Aktivitas Antibakteri Ekstrak Daun dan Biji Kecubung (Datura metel L) Terhadap Bakteri Escherichia coli dan Bacillus cereus. Bengkulu: UNIB
Overlando, Redho dkk. 2013. Fermentasi Buah Markisa (Passiflora) menjadi Asam Sitrat. Palembang: Universitas Sriwijaya
Surono, Ingrid S. 2004. Probiotik Susu Fermentasi Dan Kesehatan. Jakarta: PT. Tri Cipta Karya (TRICK)